Cargo Bike Daddy partnerem charitativní jízdy Cyklosvětluška

V sobotu 10. září 2022 jsme se zúčastnili charitativní jízdy Cyklosvětluška a byl to krásný zážitek.

Když nás na začátku léta oslovili organizátoři akce, neváhali jsme ani minutu a stali se hrdými partnery cyklojízdy. Myšlenka netradiční večerní projížďky pro dobrou věc nás nadchla. 

Letošní ročník Cyklosvětlušky pomáhá Jonáškovi Jakubkovi, desetiletému klučinovi z Ostravy, který má kvůli celoživotnímu boji se zákeřnou nemocí problémy s motorikou. Vybrané peníze by měly sloužit na nákup elektrického cargo kola, které by jemu i jeho mamince usnadnilo pohyb po městě a umožnilo výlety do širokého okolí, protože pobyt venku má Jonášek moc rád.

Cyklosvětluška Jonášek

 

Akci jsme podpořili jak komunikačně, tak i zapůjčením jednoho z našich rodinných elektrokol na samotnou jízdu. Jonáš s maminkou měli poprvé možnost kolo vyzkoušet a projet si trasu cyklojízdy společně se všemi účastníky. A byli nadšení.

V Cargo Bike Daddy nás teď čeká náročný úkol - vybrat a zajistit pro Jonáška to nejlepší možné elektro kargo kolo v rámci vybrané částky. Samozřejmě se vzdáváme jakékoliv vlastní marže a kolo seženeme za nejlepší možnou nákupní cenu. Už se těšíme, až budeme moci Jonáškovi a jeho mamince předat kolo pro každodenní užívání.

Cyklosvětluška - Jonášek přebírá

 

web projektu Cyklosvětluška www.cyklosvetluska.cz

foto DK Akord a Cargo Bike Daddy

Zpět do obchodu
×

Splátková kalkulačka ESSOX